Mesés Hetés, a kemencében sült kerek perec vagy hőkőn sült perec elkészítése, kóstolása, ízvilágának megismerése. S persze lesz más helyi termék is, tökmagolaj, vágott zsír.
Most tekerd meg a sajátod!
Szeretettel várunk mindenkit!
A "Kerek Perec" vagy "Hőkön sült perec"a hetési térség és környezetének kedvenc péksüteménye. Most megtanulhatja mindenki tekerni!
9.00 Regisztráció, vendégek érkezése
9.20 Köszöntő
9.30 A Kerek Perec titkai - receptek, mitől jó egy perec
10.30 Kézműves: együtt tekerjük - készítsd el a pereced!
11.30 A sós után édes - Mézecskalács hetési mintákkal!
12.00 Vendéglátás: frissítők és helyi termékek kóstolása - kemencében sült hetési perec, gulyásleves, mézeskalács
Faluséta:
13.00 Hetési szőttesműhely Hetési Értékek Háza - nagyanyáink tárgyai gyűjtemény megtekintése
14:00 A program zárása