Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

Zalai Falvakért Egyesület

Aktuális

Tekintettel arra, hogy a tavasz, a húsvét, az ünnepi nagy találkozások számos, a témához illeszkedő fotóra adott késztetést a pályázat beadásának határidejét április 25-én 24:00 óráig meghosszabbítjuk!

Köszönjük az eddig beérkezett pályaműveket – érdeklődve várjuk a továbbiakat..
A menetrend tehát így alakul: 
A pályaművek beküldési határideje: április. 25. hétfő.
Zsűrizés: 2025. április 26 és május 10 között.
Kiállítás megnyitó, díjazás és a Mi.Nők. záró programja: 2022. május 31. kedd 17:00
Helyszín: Zalaegerszeg, Hevesi Sándor Színház
A fotópályázat kiírása más elemeiben változatlan. 

Mi. Nők. Egymásért. Együtt. - Fotópályázat
FELHÍVÁS, új határidő 2022.április 25.

A Zalai Falvakért Egyesület, a Flex Foundation támogatásában a Mi.Nők. Egymásért. Együtt. programja keretében pályázatot hirdet amatőr és profi fotográfusok számára csoportos kiállításon való megjelenésre. 
A pályázatra beérkezett és zsűrizett alkotásokból 2022. június elején nyílik kiállítás Zalaegerszegen, majd a projekthez kapcsolódó rendezvényeken, helyszíneken is. A fotók megjelennek a Zalai Falvakért Egyesület kommunikációjában. A nyertes pályaművet/pályaműveket ajándékutalvánnyal díjazzuk, egyes esetekben különdíjakkal jutalmazzuk. 

A PÁLYÁZAT TÉMÁJA:

A pályázat és kapcsolódó projekt célja, hogy rávilágítson a nők helyzetére, megértesse és beazonosítsa azokat az esélyhátrányokat, amelyek ma a vidéken élő nők mindennapjaira, döntéseikre hatással bírnak. A figyelmet arra szeretnénk irányítani, hogy a nők vidéken, a helyi közösségekben vállalt szerepükkel és szerepvállalásaikkal mintát adnak, másokat is segítenek, bevonnak, helyzetbe hoznak. A közösség, a kapcsolatok, a találkozások élményeket adnak, inspiráló közeget teremtenek a változások megélésére, esélyt a megoldásokra, ha kell az újrakezdésre. Hívószavak: nők vidéken, egymásért, együtt, esélyegyenlőség, önazonosság, közösség, segítő hálózatok.

KIKNEK SZÓL A FELHÍVÁS:

A felhívás amatőr és profi fotográfusok számára szól. A pályázat tematikailag kötött.  A pályázat témájaként meghatározott koncepcióhoz/leíráshoz tartalmilag kapcsolódnia kell.  A téma a nőkre fókuszál, de a felhívás minden, a téma által megérintett fotográfushoz szól.  

RÉSZVÉTEL és JELENTKEZÉS:

A pályázaton való részvétel díjmentes.

A jelentkezés feltétele a regisztráció, a pályázó adatainak (az alkotó neve, születési év, lakcím, telefon) megadásával történik, kérünk egy rövid bemutatkozást, maximum 750 karakterrel - ezt elég egyszer, az első kép elküldésekor feltüntetnie a pályázónak. 
A jelentkezés menete: A pályaműveket e-mail-ben pályaművenként, nem tömörített mappában kérjük eljuttatni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre. 
Az email tárgyában az alábbit kérjük beírni: Mi_Nők _pályázati anyag
Egy pályázó összesen 5 pályaművet küldhet be a pályázatra. A pályamű állhat egyedi képből vagy képsorozatból, ez utóbbi maximum 5 képet tartalmazhat. 

FORMAI és TECHNIKAI FELTÉTELEK:

A pályázaton manipulált képek nem indulhatnak. Nem számít manipulációnak a hagyományos fotográfiai korrekció, így a színek, tónusok és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák eltávolítása. Manipulációnak számít, és kizárást von maga után, a képek tartalmának megváltoztatása, vagyis képi elemek utólagos eltávolítása vagy hozzáadása, továbbá effektszűrők vagy más képmanipulációs eljárások alkalmazása. 
A képek technikai feltételei a következők
A pályázaton legalább 6 megapixel felbontású képpel lehet pályázni. 
Kép formátum és méret
JPG, a kép rövidebbik oldala nem lehet kisebb, mint 2100 pixel, a hosszabbik oldala nem haladhatja meg az 5500 pixelt. Az ezen értékhatárokon kívül eső képek az előzsűrizés során automatikusan kiesnek.  
Kép címe és fájl név:
A fájlnevek az alábbit tartalmazzák (alkotó neve, egyedi fotó/sorozat címe, sorszáma): pl. NEV_CIM_01 
A beküldött e-mail tartalmazza a pályamű rövid leírását: maximum 500 karakter (Mikor? Ki? Mit? Hol? Miért?) 

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA: 

A pályázatra beérkezett pályaművek (egyedi fotók/sorozatok) zsűrizése során előnyben részesítjük az eredetiséget, a konvenciókon túlmutató látásmódot, megközelítést és a meghatározott témára történő tartalmi reagálást. 
A pályázónak a beküldött fotók mellé, olyan leírást kell mellékelnie, amelyben bemutatja, hogyan kapcsolódnak az egyes fotók a meghatározott témához (lásd pályamű rövid leírása, 500 karakter). 
A szakmai zsűri által kiválasztott nyertesek ajándékutalványban részesülnek: 

1. díj 45.000 Ft, 2. díj: 30.000 Ft, 3. díj: 20.000 Ft értékben. A zsűri különdíjakat is felajánlhat.  

Az eredményt a kiállítás napján jelentjük be. 

A PÁLYÁZAT MENETRENDJE: 

Kiírás megjelenése: 2022. március 3. csütörtök
Pályázati határidő: 2022. április 25. hétfő éjfél
Zsűrizés, pályaművek kiválasztása: 2022. április 26. – május 10. 

NYILVÁNOSSÁG ÉS SZERZŐI JOGOK:

A pályaműveknek és a pályázóknak az adatai az eredményhirdetésig nem nyilvánosak. 
A pályázó a nevezésének megküldésével és a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a Zalai Falvakért Egyesület pályázatának feltételeit, és egyben hozzájárul, hogy a beküldött pályaműveket a rendezők térítésmentesen a kiállítás anyagába beválogassák és azt a Mi.Nők. Egymásért.Együtt programnév alatt, a kiállítás(ok) részeként, ez év végéig bemutassák, a programmal és a kiállítással kapcsolatos publikációkban felhasználják, a pályázat online és print archívumában megőrizzék, nyilvánossá tegyék az Egyesület honlapján (www.zalaifalvak.hu) és a Nők Zalában Facebook oldalon, és azt kiadványaikba beválogassák, publikálják. 
A Pályázatra beküldött pályaművek kizárólag a Mi.Nők. Egymásért.Együtt program  és a támogató Flex Foundation rendezvényeihez és kommunikációjához használhatóak fel térítésmentesen.  A pályaművek minden további, a rendezők által szervezett online vagy offline kiállítás és egyéb eseményen való felhasználásához a pályázó írásbeli beleegyezése szükséges. 
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beadó fotográfust (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. 

2022. március

Zalai Falvakért Egyesület, a Mi.Nők. Egymásért Együtt program megvalósítója
kapcsolat:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

Zalai Falvakért Egyesület

Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10.
Postacím: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth utca 47-51.
Telefon: +36 92 511 260
Mobil: +36 30 348 8765, Mobil: +36 30 997 1681
E-mail: zalafalu kukac t-online.hu zalaifalvak kukac gmail.com