Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

Zalai Falvakért Egyesület

Aktuális

Május 7-én, szombaton délután 14:00 – 18:00 kettőtől hatig a Göcseji Skanzenben. A belépés díjtalan. 

“Nincs rossz idő, csak rossz ruha” – tartja a norvég közmondás. De minket ez nem zavar, mert  „A májusi eső aranyat ér” – így szól egy másik mondás. Bárhogy is lesz naptó, esőtől védett helyen nagysátorban és szabad téren (is) leszünk! Gyertek! Szép nap vár ránk!  

Szervezők: a Zalai Falvakért Egyesület Mi.Nők. Egymásért Együtt program és a Falugondnoki Tagozat szervezői csoportjai. A program támogatója a Flex Foundation.

Sütés, főzés – nem maradsz se éhes és se szomjas!
A falugondnokok legjobb csapata főz - üstben, bográcsban, de lesz lángos és palacsinta is – ezt a pusztaedericsi-tófeji asszonyok készítik jókedvvel, szeretettel kiváló alapanyagokból.

Kicsi lábnyom
Arra törekszünk, hogy a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után. Hozz magaddal poharat, tányért, evőeszközt. 

Gyűjtünk!  
Gyűjtést indítunk azért, megteremtsük a program folytatásának lehetőségét. Adományládákat helyezünk ki. Számítunk rád!        

Program 

14:00 Kezdünk
14:00 – 18:00
Kreatív sátor nagyoknak
Bevezetés a bútorfestés házi tudományába - Kozmáné Vadász Vikivel. Annie Sloan krétafestékkel vidám, tavaszi színekkel lefestünk egy fából készült táblát, amit stencillel díszítünk, némi kis csiszolást követően lewaxoljuk. Itt megtanult technikával megunt, friss színekre vágyó bútoraidat új életre keltheted. 

Egészség sátor – az vagy, amit megeszel!
Egészségünk szirmai – a részekből lesz az EGÉSZ-ség!!! – ismered magad? Keresd Végi Zsuzsanna, mentálhigiénikust. Kérdezz, válaszolok - Bertáné Siroki Gabriella, dietetikus. Itt lesz Horváth Zsuzsa is, aki saját készítésű, kézműves gomolya sajtból  hoz kóstolót. Azt mondja: Heti rendszerességgel készítem családom és barátaim részére. A készítés folyamata kikapcsolódás számomra a mindennapi tevékenységekből.

Szépségsátor - a kozmetikus válaszol
Kozmetikai bőrdiagnosztika, kozmetikum választás. Bizonyára benned is megfogalmazódtak ezek kérdések. Milyen a bőrtípusod? Vajon a megfelelő krémet használod? Mi a jó kozmetikum? Mi az, amire figyelni kell a választásnál, a vásárlásnál? Kérdez meg! A választ Kiss Izabella kozmetikustól kapod. Hozd magaddal azt a krémet, amit most használsz, vagy fotózd le!

Használd okosan!
A digitális világ és labirintusa...Legyél okosabb, mint az okostelefonod! A tudatosság nagyon fontos! Fotózás, szelfi, megosztások, letöltések, applikációk, beállítások – személyesen segít Bedő Andrea 

Játszósátor – gyerekeknek, felnőtteknek
Bohóckodj – Iványi Ildikóval - elkészítheted saját bohócodat, sőt az egész bohóccsaládot! Filcek a szivárvány minden színében, ping-pong labda, fonal, olló, ügyes kezek és már készen is van. Gólyaláb és sítalp, kirakók és bedobók, zsomborlabda, golyózás – kicsiknek és nagyoknak – régi idők játékai Gergely Jánossal. 

Karrier sátor
Lehetőségek és jövőépítés, karriertervezés. Itt helyben – Flex

Túrák, kirándulások 
Tervezd meg a hétvégéidet, a szabadidődet! Túrázz, kirándulj és ismerkedj meg – Szabadi Olgival és G.Molnár Erzsivel!  Nyitott porták, érdekes helyek és izgalmas programok – kiadványok és ajánlatok határon innen és túl. Közben egy kis gyümölcsíz  a Pitypang portáról, készítette: Bereczné Gelencsér Bea

Most készül
Kiváló grafikus és festő növendékek, akik ott és akkor alkotnak. Ez nem látványpékség, de látványos, érdekes, mert része lehetsz az alkotási folyamatnak. Ők Simán Kira, Koszorús Eszter, Woothams Leah Sarafia 

Virágok közt
Készítsd fel az erkélyedet, a kertedet a színes egynyári virágok fogadására. Egy egész virágudvar költözik a Skanzenbe – Molnár Tamás és Spilák Zsolt ellátnak minden széppel és jó tanáccsal…

Információs Pont
3x10 fős brigádokban vedd ki a részed a Skanzen házkörüli munkáiból, a kertrendezéséből. Megtanulhatod, hogyan kell kerítést fonni, azt is, hogy miből? 
A múzeum valójában egy elképzelt falu, amelynek épületei így soha nem álltak együtt. A skanzen túra visszarepít hajdani Kálócfa, Kávás, Csöde, Zalacséb, Hottó, Bárszentmihályfa, Felsőszenterzsébet, Zalalövő portáira, hangulatába.  2x is indul skanzen túra - szakmai vezetéssel az InfoPonttól.
Adományozás és gyűjtés, Önkéntes szerződések és minden más információ!

Élő Könyvtár
… éppúgy működik, mint egy rendes könyvtár – az olvasók kikölcsönöznek egy "könyvet" egy rövid időre. Csupán egy különbség van: az Élő Könyvtárban a Könyvek élő személyek, és a Könyv és olvasója között személyes párbeszéd kezdődik. 
Vendégmunkásként Németországban: Lehmann Ágnes;
Kereszténység és spiritualitás: Csángó Zsuzsa; 
Gyakorlati metafizika: Ruzsa Ágota; 
Falugondnok, aki a kisfalvakat élhetővé teszi: Szabóné Kiss Mariann, Kálócfa; Küldetése – polgármester: Bedő Andrea és Horváth Zsuzsa 

A muzsika hangja: Bozi

14:30 – 15:00 - Legyél Te is önkéntes!
Fűnyírás után – gereblyézés: Kis Juhász Erikával és Martonné Krisztivel.
Jelentkezz az információs pontban.

14:30 – 16:00 - Testi – lelki egészség Családjogi tanácsadás: Hogyan számítjuk a gyermektartásdíjat? Melyek a kapcsolattartás szabályai? Kérdezz helyben, aki válaszol Dr.Kovács Orsolya, ügyvéd
Szorongás, mentális fittség, a női életciklus változásokkal kapcsolatos tanácsadás Nagy Rékával, klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológussal beszélgethetsz.

15:00 – 15:20  - Pódium
Sikeres nők, izgalmas karrier utak az üzleti életből, a művész világból. 
Arany Horváth Zsuzsa beszélgetőtársai Nagy Réka, klinikai szakpszichológus

15:30 – 15:50 Divatbemutató
Tánczos Mónika, stílus coach lesz a segítségünkre abban, hogy ezt a témát körbejárjuk: Nők panaszkönyve felülírva - 5 stílusos megoldás a Nőnek, aki azt gondolja, nem lehet elég csinos. 1. Nem testsúly kérdése 2. Alacsony vagyok 3. Csak a hasamat látom 4. Nőies kényelem 5. Én és a színek. 

15.50 – 16:20 - Legyél Te is önkéntes!
Kerítésfonás vesszőből. 
Kigyós Zsolt mutatja. Jelentkezz az Információs pontban!

15:50 – 16:40 - Skanzen túra
A skanzen túra visszarepít hajdani Kálócfa, Kávás, Csöde, Zalacséb, Hottó, Bárszentmihályfa, Felsőszenterzsébet, Zalalövő portáira, hangulatába.

17:00 - 17:50 - Skanzen túra
A skanzen túra visszarepít hajdani Kálócfa, Kávás, Csöde, Zalacséb, Hottó, Bárszentmihályfa, Felsőszenterzsébet, Zalalövő portáira, hangulatába.
Jelentkezz az Információs pontban.

16:00 – 16:20 - Pódium
Sikeres nők, izgalmas karrier utak az üzleti életből, a művész világból. 
Arany Horváth Zsuzsa beszélgetőtársai Kozma Zsuzsa, építőipari vállalkozás vezetője

16:00 – 17:30 - Testi lelki egészség
A mindennapos stresszhelyzetek Mit tudunk tenni a hormonális egészségünk helyreállítása érdekében?  – ebben számíthatsz Dr. Krekó Katára 
Emberi kapcsolatok és konfliktusok segítője Salamon Györgyi hisz abban, hogy a kommunikáció fejleszthető, a konfliktuskezelés tanulható a párkapcsolatban élő és a válófélben lévő párok között is, a párkapcsolati válság önismeretre tanít. 

16:30 – 16:50 Divatbemutató
Tánczos Mónika, stílus coach lesz a segítségünkre abban, hogy ezt a témát körbejárjuk: Nők panaszkönyve felülírva - 5 stílusos megoldás a Nőnek, aki azt gondolja, nem lehet elég csinos. 1. Nem testsúly kérdése 2. Alacsony vagyok 3. Csak a hasamat látom 4. Nőies kényelem 5. Én és a színek. 

16.50 – 17:20 - Legyél Te is önkéntes!
Egy kis takarítás a malomban, a templomban. 
Kis Juhász Erikával és Martonné Krisztivel. Jelentkezz az információs pontban.

17:00 – 17:20 - Pódium
Sikeres nők, izgalmas karrier utak az üzleti életből, a művész világból. 
Arany Horváth Zsuzsa beszélgetőtársai Bartal Kiss Rita, bábművész

17:30 – 18:00 - Elköszönünk és megköszönjük!

Kapcsolat: Zalai Falvakért Egyesület

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.zalaifalvak.hu, facebook

Program

Zalai Falvakért Egyesület

Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10.
Postacím: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth utca 47-51.
Telefon: +36 92 511 260
Mobil: +36 30 348 8765, Mobil: +36 30 997 1681
E-mail: zalafalu kukac t-online.hu zalaifalvak kukac gmail.com